1 Calendare Buzunar 2 Pliante 3 Hang Door
Urmariti-ne pe: Facebook

Ce este HangDoor?

Avem deosebita plăcere de a vă anunţa lansarea Hang Door, editia de Reghin.

În urma experienţei de 11 ani acumulate în publicitate şi după lansarea în exclusivitate pentru România la Târgu Mureş a sistemului Hang Door, avem plăcerea de a lansa acest sistem eficient de publicitate şi în municipiul Reghin.
Sistemul Hang Door, adică sistemul de publicitate pe clanţa uşilor, este o metodă revoluţionară, care asigură intrarea reclamelor în apartamentul posibililor clienţi.

Tirajul de 10.000 exemplare permite acoperirea totală a municipiului Reghin.

Oferta de Pret!

Sistemul Hang Door, adica sistemul de publicitate pe clanta usilor, este o metoda revolutionara, care asigura intrarea reclamelor in apartamentul posibililor clienti.

OFERTA 10.000 buc. HANG DOOR - 1/3 A4 - Tip UMERAS

Hartie: 90 gr/m2 = 0,112 lei + TVA = 1.120 LEI + TVA
Hartie: 150 gr/m2 = 0,133 lei + TVA = 1.330 LEI + TVA

Distributia Hang Door, este GRATUITA!

Specificul HangDoor

Specificul sistemului de publicitate Hang Door este de a oferii firmelor mici şi mijlocii posibilitatea de a accesa lunar toată populaţia municipiului cu ofertele proprii, contracarând astfel agresivitatea marilor lanţuri de magazine.

Implicând costuri reduse de publicitate, Hang Door este o oportunitate extraordinară în informarea populaţiei despre produsele şi serviciile oferite de Dvs.

Costul de accesare a unei familii printr-o reclamă este de numai 0.07 lei şi include tehnoredactarea grafică, tiparul şi distribuţia către populaţia municipiului.